Νέο site και e-shop για την Αμυμώνη από την ΕΛΕΔ

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες, Αμυμώνη, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας το νέο responsive e-shop της ΑΜΚΕ «Οι φίλοι της Αμυμώνης», και το ανανεωμένο site της Αμυμώνη.

Το site είναι μοντέρνο, με πλούσιο υλικό και δομή που ακολουθεί τις τάσεις UI/UX.
Οι κατηγορίες στην αρχική σελίδα είναι ξεκάθαρες και κατατοπιστικές, ώστε να γίνεται η περιήγηση των επισκεπτών ακόμα πιο εύκολη!
Στις κατηγορίες ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για την Αμυμώνη, τα προγράμματα και τις δράσεις της, τους υποστηρικτές της και τα νέα του Συλλόγου.

Επιπλέον, μέσω ενός ξεχωριστού tab ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στο νέο e-shop του Συλλόγου.
Αν αναζητάτε κοσμήματα, διακοσμητικά ή διάφορα δωράκια που θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρετε σε συνανθρώπους μας, είναι το e-shop που χρειάζεστε.
Μπορείτε να βρείτε άμεσα αυτό που επιθυμείτε μέσω χρήσιμων slider και αναλυτικών φίλτρων αναζήτησης και να κάνετε check out με λίγα clicks!
Το στήσιμο του e-shop έγινε με γνώμονα τον πελάτη γι’ αυτό και υπάρχουν χρήσιμες λειτουργίες που κάνουν τον επισκέπτη να προβεί εύκολα και «άφοβα» σε αγορά.

Τέλος, στο footer βρίσκονται τα πολύ χρήσιμα social media buttons, που προτρέπουν τον επισκέπτη να ακολουθήσει την Αμυμώνη στα social media, αλλά και πεδίο που μπορεί ο χρήστης να κάνει εγγραφή στο newsletter, ώστε να μαθαίνει πρώτος τα νέα του Συλλόγου.

Όλα τα παραπάνω, με την εγγύηση της έμπειρης ομάδας από web designers και developers της ΕΛΕΔ που έχουν να υπερηφανεύονται ότι έχουν φτιάξει ένα από τα καλύτερα site και e-shop της κατηγορίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ