GIVE: To BestPrice.gr ενώνει τις δυνάμεις του με τις ΜΚΟ για καλό σκοπό

Το BestPrice.gr, λανσάρει ενόψει εορτών τη νέα ενότητα “Give” με σκοπό να στηρίξει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων της χώρας και να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα αγάπης που πρεσβεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το BestPrice Give είναι ξεχωριστός “χώρος” που δημιουργήθηκε στο BestPrice.gr για να προβάλλει τα προϊόντα που διαθέτουν οι ΜΚΟ της χώρας. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του BestPrice.gr, είναι δωρεάν για τις ΜΚΟ, και έχει σκοπό αφενός να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη δράση των οργανώσεων, αφετέρου να τους παροτρύνει να στηρίξουν με την αγορά τους ένα κοινωφελή σκοπό.

Το λανσάρισμα του BestPrice Give πραγματοποιήθηκε χθες 17/12/2019 με κεντρικό μήνυμα “αυτές τις γιορτές προσφέρουμε δώρα για καλό σκοπό στα αγαπημένα μας πρόσωπα”. Η ενότητα ξεκίνησε σε συνεργασία με τους οργανισμούς: Το Χαμόγελο του Παιδιού, MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αμυμώνη, ARTemeis – ΕΛΕΠΑΠ, ΑΜΚΕ «Μέριμνα», «Φλόγα» Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, ενώ θα συνεχιστεί όλο το χρόνο με σταδιακή προσθήκη περισσότερων ΜΚΟ. Γιατί στο BestPrice.gr πιστεύουμε ότι αξίζει να προσφέρουμε και να στηρίζουμε το έργο των ΜΚΟ όλες τις μέρες του χρόνου και όχι μόνο τις γιορτές.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO του BestPrice.gr, δήλωσε “Κάθε ενέργεια που ενισχύει την συνεισφορά του BestPrice στην κοινωνία, μας χαροποιεί και μας κάνει περήφανους. Το BestPrice Give σκοπό έχει να συγκεντρώσει όλες αυτές τις ενέργειες και να αποτελέσει το κανάλι που θα συνδέσει το κοινό με όλες εκείνες τις οργανώσεις που βοηθούν το συνάνθρωπο και το περιβάλλον”.

H κα. Χρυσούλα Σπανού, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: “Πρωτοβουλίες όπως του bestprice.gr, είναι αναγκαίες για την ενίσχυση όλων των Οργανισμών. Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπου για τον καταναλωτή μετρά το κάθε σεντς στις αγορές του, ο διαχωρισμός που προσφέρει η πλατφόρμα ευνοεί τις αγορές για καλό σκοπό. Έτσι, όπως για τους καταναλωτές παίζει ρόλο το κάθε σεντ, έτσι και για τους ΜΚΟ: είναι απαραίτητο για να συνεχίσουν το έργο τους.

Η κα. Παρασκευή Μπέλλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αμυμώνη, δήλωσε “Το έργο της Αμυμώνης είναι πολυσύνθετο και απολύτως απαραίτητο για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών μας. Το eshop μας αποτελεί πηγή ενίσχυσης για την ανάπτυξη αυτού του έργου. Η δυνατότητα που μας δίνει το bestprice.gr μέσα από την ενότητα «Give», μας γεμίζει δύναμη κι ελπίδα για μια καλύτερη πραγματικότητα! Ευχαριστούμε!

Η κα. Κάλλια Αρμαγανίδου, Διευθύντρια της ΑΜΚΕ «Μέριμνα», δήλωσε ¨Η συνεργασία με την BestPrice μας χαροποιεί ιδιαιτέρως διότι προσφέρει την  δυνατότητα στο ευρύ κοινό να  γνωρίσει το έργο μας μέσα από τον κόσμο των βιβλίων και των παραμυθιών¨

Η κα. Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος ΔΣ της «Φλόγα»,  Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, δήλωσε: “Ευχαριστούμε την Βestprice.gr  για την  πρωτοβουλία αυτή όπως και την δυνατότητα που μας δίνει να επικοινωνήσουμε και να ενισχύσουμε τους σκοπούς μας.

Ο κος Τάσος Μαριανός, Γενικός Διευθυντής ΕΛΕΠΑΠ, δήλωσε “Πρωτοβουλίες σαν αυτή, τιμούν ιδιαίτερα την εταιρεία BestPrice και τους ανθρώπους της, καθώς ενθαρρύνουν τη κοινωνία μας να αγκαλιάσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία. Είμαστε ευγνώμονες.”

H  ενότητα “BestPrice Give” είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/give

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ