Η Vivechrom «δίνει χρώμα» στα Παιδικά Χωριά SOS

Η Vivechrom, με μια ακόμα ενέργεια που συμβάλλει στο όραμά της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS καθώς και σε εθελοντική εργασία, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος Let’s Colour.

Η εταιρεία προσέφερε την οικονομική της στήριξη για την κάλυψη βασικών αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης και την προσφορά χρωμάτων, ενώ εργαζόμενοί της συμμετείχαν εθελοντικά στο βάψιμο σπιτιών και εξωτερικών χώρων του Χωριού.

«Σκοπός μας ήταν να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα των παιδιών που διαμένουν στο Χωριό και να συμβάλλουμε στην επίτευξη ενός από τους βασικούς στόχους των Παιδικών Χωριών SOS: να παράσχουν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη ένα χαρούμενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να ‘ανθίσουν’» δήλωσε ο κύριος Μάκης Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom και επικεφαλής της AkzoNobel Deco Paints για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη. «Η ενέργεια αυτή δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών εργαζομένων μας, οι οποίοι βοήθησαν στο να βάλουμε ακόμη περισσότερο χρώμα στη ζωή των παιδιών», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ