INTERSPORT: Για 9η χρονιά «Φτάνει Παντού» και προσφέρει χαμόγελα στους μικρούς μαθητές

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2019, η INTERSPORT στήριξε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και χάρισε στους μικρούς μαθητές πολλά χαμόγελα! Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών που αποτελεί μέλος του Ομίλου FOURLIS, υλοποίησε για 9η συνεχή χρονιά τη δράση κοινωνικής ευθύνης «Φτάνουμε Παντού», και επισκέφτηκε 14 Δημοτικά Σχολεία στον Μαραθώνα, στη Ραφήνα και στη Μάνδρα, για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για περισσότερους από 3.500 μαθητές καθώς και για να τους ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και της σωστής διατροφής.

Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου, και απώτερο σκοπό έχει να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του αθλητισμού σε μαθητές απομακρυσμένων σχολείων της ελληνικής περιφέρειας αλλά και πληγεισών περιοχών, όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Κάθε φθινόπωρο, η προσέγγιση στις περιοχές – στόχους του προγράμματος γίνεται με την κινητή μονάδα της INTERSPORT, η οποία φτάνει «παντού» για να διανείμει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών εξοπλισμό, όπως αξεσουάρ και είδη γυμναστικής για προπονήσεις σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Τη μονάδα συνοδεύουν, κάθε φορά, διακεκριμένοι αθλητές τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι επιλέγονται ακριβώς επειδή είναι οι πλέον κατάλληλοι για να εμπνεύσουν στα παιδιά αξίες και ιδεώδη πάνω στα οποία θα μπορέσουν να οικοδομήσουν προοπτικές για το μέλλον τους.

Το πρόγραμμα «Φτάνουμε Παντού» υλοποιείται σε συνεργασία με τους εκάστοτε Δήμους από το 2011. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η INTERSPORT έχει επισκεφτεί συνολικά 230 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, προσεγγίζοντας περισσότερους από 28.000 μαθητές με τη συνοδεία 110 καταξιωμένων αθλητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ