Η Agrino στηρίζει το υγειονομικό προσωπικό της χώρας και τους εργαζομένους της

Η Agrino συνδράμει στον τομέα της Υγείας στηρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και νοσηλευτές σε εθνικό επίπεδο για τον περιορισμό του COVID-19 παρέχοντας μέσα ατομικής προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό.

Ειδικότερα, η Agrino προμηθεύτηκε σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων ολόσωμων στολών , μασκών υψηλών προδιαγραφών προστασίας και ασπίδων προστασίας προσώπου προχωρώντας σε άμεση προσφορά τους σε κατά τόπους νοσοκομεία. Η εταιρία προσέφερε 300 στολές, 3000 μάσκες και 2000 ασπίδες προστασίας προσώπου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, στο Νοσοκομείο Καστοριάς, στο οποίο νοσηλεύονται σε πανελλαδική βάση οι περισσότεροι ασθενείς σε σχέση με τον πληθυσμό της περιοχής και σε άλλα 4 Νοσοκομεία της χώρας θέλοντας να συνδράμει και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο που επιτελούν τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Παράλληλα, η Agrino βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων της και θέλοντας να τους ευχαριστήσει, αλλά και να τους επιβραβεύσει προχωρά σε έκτακτο οικονομικό επίδομα για την υπέρβαση που κάνουν καθημερινά με την παρουσία τους και την καθοριστική συμβολή τους στην παραγωγική διαδικασία ακόμα και κάτω από απαιτητικές συνθήκες.

Στην κρίσιμη για τη χωρά εποχή που διανύουμε, η Agrino δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει στον αγώνα που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές για την αντιμετώπιση της πανδημίας με όσα μέσα διαθέτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ