100.000 μερίδες Παγωτού από τη Froneri Ελλάς στην Τράπεζα Τροφίμων

Η FRONERI Ελλάς, στο πλαίσιο της νέας της συνεργασίας με την Τράπεζα Τροφίμων, προσέφερε 100.000 παγωτά σε 111 κοινωνικούς φορείς ενισχύοντας συνανθρώπους μας που ειδικά αυτήν την περίοδο έχουν περιορισμένη πρόσβαση ακόμη και σε βασικά αγαθά.

Με αίσθηση ευθύνης και προσπαθώντας να στηρίξει κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη πρόσβασης σε τρόφιμα, η FRONERI αποφάσισε να συνεργαστεί με το Ίδρυμα της Τράπεζας Τροφίμων, το οποίο έχει τη γνώση, τα μέσα αλλά και την εμπειρία να αξιοποιήσει την προσφορά των προϊόντων της. Άλλωστε, στα 25 χρόνια δράσης του, το ίδρυμα έχει διανείμει περισσότερους από 22.000 τόνους τροφίμων σε παιδιά, ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ και ευπαθείς ομάδες.

«Στην εποχή του Covid-19, μία περίοδο που όλοι μας δοκιμαζόμαστε, οι ανάγκες για οργανωμένη και ασφαλή μεταφορά τροφίμων σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαστήκαμε με την Τράπεζα Τροφίμων προκειμένου τα παγωτά μας να φτάσουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» δήλωσε εκπρόσωπος της FRONERI Ελλάς.

Η εταιρεία, η οποία διαθέτει στην ελληνική αγορά τα brands όπως το BOSS, NIRVANA, MAGNUM, LACTA και OREO – δεσμεύεται ότι μέσω της Τράπεζας Τροφίμων θα συνεχίσει και στο μέλλον να προσφέρει προϊόντα της σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ