ENGIE και ΗΡΩΝ δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της Εξέλιξης Ζωής

Kαθώς βρισκόμαστε όλοι μας αντιμέτωποι με την παγκόσμια πανδημία και την κρίση της δημόσιας υγείας εξαιτίας του κορονοϊού, η ENGIE Hellas και ο Όμιλος ΗΡΩΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ειδών ανάγκης στην ΑΜΚΕ Εξέλιξη Ζωής. Το υλικό αυτό είναι απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών υγιεινής, ασφάλειας και διδασκαλίας των παιδιών που διαμένουν στις συνεργαζόμενες δομές κλειστής παιδικής προστασίας.

Η ENGIE έχει ως βασικό της μέλημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και ειδικά τέτοιες στιγμές είναι καθήκον της να σταθεί δίπλα στο συνάνθρωπό της. Με αυτή τη δωρεά, η ENGIE θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εξέλιξης Ζωής να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Παράλληλα η συμμετοχή της ομάδας του ΗΡΩΝΑ με τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για την εξ αποστάσεως διδασκαλία των παιδιών, έρχεται να πλαισιώσει την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και να συνεισφέρει έμπρακτα στην απρόσκοπτη λειτουργεία της ΑΜΚΕ Εξέλιξη Ζωής και στην ευημερία των παιδιών που διεκδικούν με αισιοδοξία, ισορροπία και γνώση ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ENGIE Hellas και ο Όμιλος ΗΡΩΝ, βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα και γίνονται φωτεινοί αρωγοί σε δράσεις με ουσιαστικό και υπεύθυνο κοινωνικό αποτύπωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ