Η PotPan δίπλα στο Μερόπειο Ίδρυμα

Η φιλοσοφία της PotPan είναι, να διαθέτει ένα μέρος της παραγωγής της με τη μορφή βοήθειας και υποστήριξης σε κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς φορείς που έχουν ανάγκη, όπως ιδρύματα ευπαθών ομάδων, μονάδες υγείας και οίκων ευγηρίας.

Μια τέτοια προσπάθεια ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες στο Μερόπειο ίδρυμα, ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, που ιδρύθηκε το 1914.

Το ολοκαίνουργιο κτήριο του Μερόπειου το οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, βρίσκεται στην Καλλιθέα και στεγάζει 33 γυναίκες και 17 άτομα προσωπικό και νοσηλευτική ομάδα.

Από τα τέλη Απριλίου, όλες οι οικότροφοι και το προσωπικό του Μερόπειου θα έχουν τη φροντίδα των γευμάτων της PotPan που παρασκευάζονται από αγνά υλικά τοπικών παραγωγών και προσεγμένες συνταγές από τον executive chef Παράσχο Αξιώτη.

H εταιρεία PotPan, ιδρύθηκε το 2001, απασχολεί 250 άτομα προσωπικό και είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή γευμάτων ποιότητας αλλά και στην προσφορά υπηρεσιών σίτισης, η επιχείρηση έχει την υγιεινή και την ασφάλεια ως προτεραιότητα όχι μόνο για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και για όλους τους καταναλωτές και αναμένεται να αλλάξει ραγδαία τις συνήθειες, τις διαδικασίες αλλά και τη δομή του κλάδου της εστίασης. Η κεντρική μονάδα της PotPan είναι διεθνώς πιστοποιημένη με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και υγιενής και από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο με πιστοποίηση IFS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ