ΕΥΣ: Οι εργαζόμενοι στο «Race for the Cure

Για 5η συνεχόμενη χρονιά οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» στηρίζουν το έργο του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα ζωής» και τον αγώνα «Race for the Cure».

Το Πανελλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Επιχείρησης «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» στηρίζει το έργο του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα ζωής» και τον αγώνα «Race for the Cure», προσκαλώντας το σύνολο των εργαζομένων της Επιχείρησης να λάβουν μέρος και φέτος στο σημαντικό αυτό δρομικό event για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.
Με τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά να αποτελούν βασικές αξίες των μελών του, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Επιχείρησης «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» έχει διακριθεί ως η μεγαλύτερη Oμάδα της διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία 4 χρόνια, πάνω από 5.000 μέλη του Σωματείου έχουν λάβει μέρος και συνολικά έχουν συγκεντρωθεί και προσφερθεί 34.000€ για την ουσιαστική στήριξη του σημαντικού αυτού σκοπού.