Bwin: Eπίσημος Χορηγός του Ioannina Lake Run

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η bwin υποστήριξε ως επίσημος χορηγός το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της βορειοδυτικής Ελλάδος, το Ioannina Lake Run.

Το κορυφαίο δρομικό event πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτεμβρίου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, για όλους τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Παραλίμνιο αγώνα των 5 χλμ, ο οποίος, αν και πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των ορίων που είχαν τεθεί, αποτέλεσε μία μικρή αθλητική «γιορτή» και έδωσε μία θετική νότα στη δύσκολη αθλητική χρονιά που ζούμε. Την Κυριακή συνεχίστηκε η δράση με τον αγώνα των 30 χλμ., που διεξήχθη στην όμορφη διαδρομή περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας.

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου δήλωσε: «Ιδιαίτερα φέτος διανύουμε μία πολύ δύσκολη αθλητική χρονιά και κρίνεται απαραίτητη η στήριξη μας στα αθλητικά δρώμενα, ώστε να καταφέρουν να πραγματοποιηθούν. Μαζί με τους διοργανωτές επιμείναμε έντονα στην αυστηρή τήρηση των μέτρων για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων μας. Τέλος, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας και έχουν στόχο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.»

Η bwin υπερήφανα στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεστε. Περισσότερα στο bwincares.gr