Παρουσιάστηκε το νέο Βιβλίο “Practical Sustainability Strategies’’ από τον Πρόεδρο του CSE

H παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Annual Sustainability Summit.

Παρουσιάστηκε  για πρώτη φορά στην Ελλάδα η έκδοση του νέου βιβλίου του Νίκου Αυλώνα, Πρόεδρου του Κέντρου Αειφορίας (CSE),  Practical Sustainability Strategies: How to Gain a Competitive Advantage (Wiley) που εκδόθηκε στην Αμερική το Μάρτιο του 2020 και κυκλοφορεί διεθνώς, ενώ ήδη χρησιμοποιείται από σημαντικά Πανεπιστήμια στην Αμερική και Ευρώπη.

H παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Annual Sustainability Summit, που διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και στο οποίο συμμετείχαν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του MBA International, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές, όπως τον κ. Chris Allen – Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τον κ. Γιώργο Μοσχόβη, Αναπληρωτή Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τον κ. Ζαχαρία Ραγκούση, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Ελλάς, που σχολίασαν το βιβλίο και τη σημασία της συνεισφοράς του στην ανάδειξη επιτυχημένων διεθνών στρατηγικών και εργαλείων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ESG) και για την ενσωμάτωσή της στην επιχειρηματική στρατηγική των επιχειρήσεων.