Η ΣΕΚΑΠ στηρίζει έμπρακτα το Γηροκομείο Ξάνθης

Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του εργοστασίου ΣΕΚΑΠ – το οποίο ανήκει στον όμιλο JTI (Japan Tobacco International) – πήραν αυτές τις ημέρες μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γηροκομείου Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος».

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του εργοστασίου συμμετείχαν εθελοντικά με τη βοήθεια των «Εθελοντών της Ελιάς» του Γηροκομείου Ξάνθης, στη συγκομιδή των ελιών από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ  προκειμένου να τις παραδώσουν για να γίνουν λάδι και να τις προσφέρουν στους ηλικιωμένους τρόφιμους του ιδρύματος. Η ομάδα συγκέντρωσε συνολικά  1.390 κιλά ελιές που αντιστοίχησαν σε 260 λίτρα λάδι εξαιρετικής ποιότητας. Επιπλέον η εταιρεία δώρισε και ένα σύγχρονο ελαιοραβδιστικό μηχάνημα ώστε να κάνουν ευκολότερα τη δουλειά τους τα μέλη της ομάδας των εθελοντών τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου «Μέγας Βασίλειος» σε ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση της ΣΕΚΑΠ για την πρωτοβουλία της ευγενικής προσφοράς των ελαιοκάρπων τους, όπως και για τη δωρεά του ελαιοραβδιστικού μηχανήματος για τις ανάγκες των εθελοντών τους, το οποίο παραδόθηκε από τον διευθυντή της ΣΕΚΑΠ, κ. Αζαϊπ Κοζαχμέτοφ.