ΑΝΕΚ LINES: Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην 16η Εθελοντική Αιμοδοσία

Η ΑΝΕΚ LINES αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες αιμοδοσίας που εντείνει η πανδημία στα Νοσοκομεία της χώρας, έγινε #miaomada με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης».

Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», πραγματοποίησαν την Τρίτη09/03, την16η Εθελοντική Αιμοδοσίαστα Κεντρικά Γραφείατης εταιρείας,στα Χανιά. Με συνέπεια απέναντι στην κοινωνία, η προσπάθεια συμπληρώθηκε με δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ευαισθησία της εταιρείας στις πάγιες ανάγκες του τόπου.

Σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία και πίεση για τη Δημόσια Υγεία, οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES, μέλη των πληρωμάτων της αλλά και απλοί πολίτες, ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά στο κάλεσμα “ζωής” της εταιρείας χαρίζοντας έτσι ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας ή είναι θύματα τροχαίων. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, στην εθελοντική αιμοδοσία της ΑΝΕΚ, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερεςαπό 50 πολύτιμες μονάδες αίματος, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία θεσμό των εθελοντικών αιμοδοσιών που διοργανώνειη εταιρεία πάνω απόδέκα χρόνια. Επισημαίνεται, ότικατά την διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid -19.

Για την εθελοντική αιμοδοσία, η Πρόεδροςτου Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη,τόνισε: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε #miaomadaμε την ΑΝΕΚ LINES, μια εταιρεία που απτά συμβάλλει εδώ και χρόνια στις πρωτοβουλίες ευθύνης για τη στήριξη του τόπου μας. Σήμερα η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει δεκάδες μονάδες αίματος, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σεσυνανθρώπους μας που το χουν ανάγκη».