Η Ευρωχαρτική στηρίζει έμπρακτα τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η εταιρεία Ευρωχαρτική, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στηρίζει τους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία, προσφέροντας προϊόντα της εταιρείας.

Η  Ευρωχαρτική, που είναι ευρύτερα γνωστή με το brand Endless,  προχώρησε σε προσφορά χαρτικών, απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων στις περιοχές της Φαρκαδόνας και του Τυρνάβου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες των περιοχών τις οποίες συγκέντρωσε και επικοινώνησε στα μέλη της η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  η εταιρεία προσέφερε 60 κιβώτια με απορρυπαντικά και καθαριστικά προϊόντα στο Δήμο Φαρκαδόνας και 105 κιβώτια με χαρτικά προϊόντα και είδη υγιεινής στο Δήμο Τυρνάβου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των κατοίκων σε αυτές τις περιοχές.

«Είναι χρέος όλων μας να ανταποκρινόμαστε θετικά στο κάλεσμα της κοινωνίας για συνεισφορά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωχαρτικής, κ. Γιώργος Τρακάκης.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που διέπουν την εταιρεία από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Ευρωχαρτική στέκεται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται υποστήριξη.