Άσυλο Ανιάτων: Δωρεά γαλακτοκομικών προϊόντων από τα OK! Anytime Markets

Τις καθημερινές ανάγκες διατροφής των περιθαλπόμενων και του προσωπικού του Ασύλου Ανιάτων με γαλακτοκομικά προϊόντα, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, κάλυψε η ευγενική χορηγία των OK! Anytime Markets.

Η πρώτη παράδοση προϊόντων γάλακτος και τυροκομικών πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο του Ιδρύματος στην Κυψέλη, εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία με τα OK! Anytime Markets που έχει ως στόχο την υποστήριξη του Ασύλου στην αύξηση κατανάλωσης υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων.

Το Άσυλο Ανιάτων κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και των επιχειρήσεων που συμβάλλουν όλο και περισσότερο στη στήριξη του Ιδρύματος και του κοινωνικού έργου που επιτελεί με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ΑμεΑ. Η δωρεά των ΟΚ! Anytime Markets υλοποιήθηκε σε συνέχεια αιτήματος του Ασύλου Ανιάτων για υποστήριξη των αναγκών του Ιδρύματος και είναι σύμφωνη με τη φιλοσοφία της εταιρείας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τα OK! Anytime Markets για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για κάλυψη μέρους των διατροφικών αναγκών των περιθαλπόμενων, μέσα από την ευγενική χορηγία σημαντικής ποσότητας γαλακτοκομικών προϊόντων. Πρόκειται για μια ενέργεια που αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τα προϊόντα των OK! Anytime Markets είναι εξαιρετικής ποιότητας και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα ενταχθούν στην καθημερινή διατροφή των ανθρώπων μας».

Η κα Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, δήλωσε σχετικά: «Τα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. στηρίζουν το Άσυλο Ανιάτων και στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Τα OK! Markets με ανταπόκριση στα κοινωνικά θέματα και το κοινωνικό σύνολο, παρέδωσαν τρόφιμα στο Άσυλο Ανιάτων».