Η LMW επεκτείνεται σε Πορτογαλία και Τσεχία

H LMW, όμιλος παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών HR με έδρα στην Αθήνα, ανακοινώνει την επέκτασή της στην Τσεχία και την Πορτογαλία. Οι χώρες αυτές είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη γεωγραφική ανάπτυξη της LMW, έπειτα από την Κύπρο το 2021 και τη Μάλτα το 2022, και αποτελούν μέρος της στρατηγικής τοποθέτησης της εταιρείας να υποστηρίξει επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο να διευρύνουν τις λειτουργίες HR σε χώρες που δεν έχουν παρουσία, απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Η LMW θα παρέχει στην Τσεχία και την Πορτογαλία υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού, μετεγκατάστασης εταιρειών και στελεχών, μισθοδοσίας, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, συμμόρφωσης, παροχών, αμοιβών, και μετανάστευσης.

«Οι ψηφιακοί νομάδες έχουν διαμορφώσει τις συνθήκες ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να αναζητούν, να προσλαμβάνουν ή/και να μετακινούν εργαζόμενους σε χώρες εκτός της έδρας λειτουργίας τους,» σχολίασε η Χριστίνα Βαντόλα, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της LMW. «Αξιοποιώντας τη δεκαετή εμπειρία μας σε εγχώρια και διεθνή έργα, οι πελάτες μας βασίζονται στην LMW για να επιταχύνουν τους ρυθμούς ανάπτυξης των τοπικών δραστηριοτήτων τους, αλλά και να προσελκύσουν δυσεύρετα ταλέντα, γεφυρώνοντας τις διαφορές κουλτούρας, γλώσσας, και τοπικής νομοθεσίας.»

Ο Ales Sobotka, Sales Director και Country Manager στην LMW, σχολίασε, «Τόσο η Πορτογαλία όσο και η Τσεχία διαθέτουν εξαιρετικούς επαγγελματίες με υψηλές τεχνικές δεξιότητες και εργασιακή ηθική. Σύμφωνα με τη Eurostat, βρίσκονται στις πρώτες 10 χώρες της Ευρώπης σε επίπεδα ψηφιακής κατάρτισης ανάμεσα σε πτυχιούχους. Το γεγονός αυτό, μαζί με την πλούσια κουλτούρα, την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και τους ανταγωνιστικούς μισθούς, καθιστά αυτές τις χώρες μια ελκυστική επιλογή για οργανισμούς που ψάχνουν να επεκτείνουν τη διεθνή παρουσία τους.»

Σήμερα η LMW φροντίζει πάνω από 2000 εργαζόμενους σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Τσεχία και Πορτογαλία. Από την ίδρυσή της το 2013, η εταιρεία έχει σημειώσει συνεχή ανάπτυξη, χτίζοντας τη φήμη της ως μια αξιόπιστη και προσιτή εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού.