Το Violife στηρίζει έμπρακτα τη φυτική διατροφή

Με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Απόλαυση για όλους», τα 100% vegan προϊόντα Violife της Upfield, συμμετείχαν για πρώτη χρονιά ως Χρυσός Χορηγός στο Vegan Life Festival 2021, με στόχο να στηρίξουν έμπρακτα τη φυτική διατροφή.

Στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο Οκτωβρίου 2021, παρευρέθηκαν  38.000 άτομα, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο και να επισκεφτούν τη street food καντίνα του Violife, επιλέγοντας ανάμεσα στη vegan pizza, στο vegan burger και στη vegan tortilla, με βάση το vegan «τυρί» της εταιρείας. Τα προϊόντα προετοιμάζονταν εκείνη την ώρα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γευστική απόλαυση βασισμένη σε 100% vegan συστατικά.

Τα προϊόντα Violife είναι χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς ξηρούς καρπούς, χωρίς γλουτένη,  λακτόζη και συντηρητικά, ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνη Β12 και έχουν υπέροχη γεύση. Το αποδεικνύει άλλωστε και το όνομά τους –«Vio» δηλαδή Βίος και «Life» όπως Ζωή, που μας βοηθούν να γευτούμε τη ζωή στο τετράγωνο!

Παράλληλα, το Violife  πιστό στην άποψη πως η φυτική διατροφή συμβάλλει στην ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, παρευρέθηκε και στο Burger Fest 2021, στο μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αφιερωμένο στο Burger. Οι λάτρεις του burger είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια στάση στο περίπτερο και να διαλέξουν ανάμεσα στο Vegan Pulled Burger και το VIO- Life Vegan “Cheese”-Burger και με συνοδευτικό τις υπέροχες τηγανιτές πατάτες με Violife τριμμένο με γεύση παρμεζάνα.

Ο κ. Νίκος Λαβίδας, Γενικός Διευθυντής Upfield Ελλάδος, Κύπρου & Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Στην Upfield, ως τη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων φυτικής προέλευσης, πιστεύουμε ακράδαντα πως η στροφή προς τη φυτική διατροφή είναι το κλειδί για μια τόσο για τη βελτίωση της υγεία μας όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές μας –χορτοφάγους και μη- ώστε να τους προσφέρουμε πολλές επιλογές από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ποικιλία των φυτικών προϊόντων μας. Η τεράστια απήχηση που είχε η συμμετοχή μας στα φεστιβάλ μάς γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον καθώς συνειδητοποιήσαμε πως όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται σε έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής».