FOCUS BARI: Παρουσίασε έρευνα για τα 25 χρόνια “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 25 Χρόνια Προσφοράς δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της Ελληνικής Κυβέρνησης και η κα Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια της Focus Bari, παρουσίασε τα ευρήματα έρευνας που υλοποίησε η εταιρία χορηγικά για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, σχετικά με την γνώση και την εικόνα που έχει το ελληνικό κοινό για τον οργανισμό, καθώς και διεθνή ευρήματα σχετικά με την συνεισφορά των λαών 40 χωρών σε ΜΚΟ, με την Ελλάδα να έρχεται στην 15η θέση ανάμεσα σε 40 χώρες στον τομέα της προσφοράς.

Στην Ελλάδα, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες (92%), ενώ η μεγάλη πλειονότητα έχει θετική εντύπωση για το ουσιαστικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία, αποτελώντας τον πιο αξιόπιστο μη κυβερνητικό φορέα στην χώρα μας, και ένας στους τρεις θα το επέλεγε αν ήταν να βοηθήσει μόνο ένα φορέα.

Δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας εδώ