ΒΕΑΤ: Για 3η χρονιά πραγματοποιεί διαδρομές που μοιράζουν χαμόγελα

Η ΒΕΑΤ, το Νο1 app κλήσης ταξί στην Ελλάδα, για 3η συνεχή χρονιά, συμβάλει με το έργο της, προσφέροντας καθημερινά διαδρομές για τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κάθε χρόνο, 5.000 ευρώ προσφέρονται για διαδρομές σε νοσοκομεία, κέντρα ειδικής αγωγής, ψυχοθεραπευτήρια και άλλες υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη τα παιδιά.

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, καθημερινά οδηγοί ταξί, προσφέρουν διαδρομές σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μέσω του «ηλεκτρονικού πορτοφολιού» που έχει δημιουργήσει η BEAT στην εφαρμογή για τη συνεργασία της με τον Οργανισμό. Οι ανάγκες των παιδιών είναι ποικίλες και απαραίτητες να υλοποιηθούν στους χρόνους που προβλέπονται από τους αρμόδιους γιατρούς και θεραπευτές. Για τον λόγο αυτό, η BEAT, εντοπίζοντας άμεσα την ανάγκη, προσφέρει από το 2019, κάθε μήνα, δωρεάν διαδρομές για τα παιδιά σε ειδικούς οργανισμούς ή φορείς υγείας στην Αττική, όποτε το έχουν ανάγκη.

Τα παιδικά χαμόγελα είναι εκείνα που μας τροφοδοτούν με δύναμη, ελπίδα και ενισχύουν το εσωτερικό μας κίνητρο για να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην κοινωνία για ένα καλύτερο μέλλον. Μία μικρή πράξη είναι αρκετή για έναν μεγάλο σκοπό!