Office Line: Τα Χριστούγεννα στηρίζει έμπρακτα τις ευάλωτες ομάδες

Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης, φέτος τις γιορτές αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα το πολύτιμο έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στον οποίο εδρεύει και συνεργάζεται επιτυχημένα από την έναρξη των δραστηριοτήτων της μέχρι και σήμερα.

Θέλοντας να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει κι άλλες εταιρείες και φορείς, να στηρίξουν τις τοπικές κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούνται, αποφάσισε να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου ενόψει της εορταστικής περιόδου, με τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικων δωροπακέτων τροφίμων. Συγκεκριμένα, τα δωροπακέτα τροφίμων, δόθηκαν στους εθελοντές-ντριες εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές-τριες που προετοιμάστηκαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο την προηγούμενη σχολική χρονιά και πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές-τριες των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Επιπλέον, η ομάδα της Office Line αγκάλιασε την φετινή δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η «Xmas Κούτα Αλληλεγγύης» της Office Line γέμισε με παιδικά δώρα που πρόσφεραν οι εργαζόμενοι, τα οποία διατέθηκαν το Σάββατο 18/12/2021 στο Δημαρχείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με τελικό προορισμό τους μικρούς μας φίλους.

Ανάλογη συνεισφορά πραγματοποιήθηκε για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σε τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η κα Μαρία Ανδρούτσου, Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι δωρεές και ο εθελοντισμός είναι απαραίτητα στοιχεία για την ανάπτυξη και επιτυχία των ενεργειών των κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Ευχαριστούμε πολύ την Office Line που είναι πάντα δίπλα μας όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησης της, όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η φετινή της δράση ήρθε να υπογραμμίσει τη σπουδαιότητα της συνεισφοράς και να χαρίσει χαμόγελα στους παραλήπτες των Χριστουγεννιάτικων δωροπακέτων τροφίμων και παιχνιδιών.»