bwin: Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία αγάπης

Η bwin, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που λαμβάνει, γέμισε με ζεστασιά τα Χριστούγεννα οικογενειών σε ανάγκη, ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων στην Αττική. Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το Γηροκομείο Αθηνών και τους Γιατρούς του Κόσμου, «αγκάλιασε» πάνω από 500 συμπολίτες μας.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της αλληλεγγύης. Πάντα, ωστόσο, θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να γιορτάσουν, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν τους το επιτρέπουν. Πιστή στη στρατηγική της για κοινωνική προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη, η bwin βρέθηκε δίπλα σε εκατοντάδες ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, θέλοντας να τους δείξει πως δεν τους ξεχνά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η ομάδα της bwin φόρεσε ξανά τη στολή του Άγιου Βασίλη, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας περήφανα και φέτος στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» περισσότερο από 1,5 τόνο τροφίμων μακράς διαρκείας, καθώς και καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά. Ενισχύοντας τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να τα φέρουν εις πέρας, τους έδωσε τη δυνατότητα για πιο ήρεμες γιορτές.

Η δράση της bwin συνεχίστηκε και στο Γηροκομείο Αθηνών, για τους ανθρώπους που περνούν τις μέρες αυτές χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους. Για ακόμη μία χρονιά, εκπρόσωποι του brand επισκέφτηκαν το Γηροκομείο, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λέντζα, προσφέροντας γιορτινά καλάθα σε όλους τους διαμένοντες και μοιράζοντας ζεστασιά πριν τα Χριστούγεννα.

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις, κάποιες από τις γειτονιές της Αθήνας γέμισαν με αισιοδοξία, καθώς, μέσω προγραμμάτων υποστήριξης των Γιατρών του Κόσμου, το διεθνές στοιχηματικό brand μοίρασε σε μοναχικούς ανθρώπους γιορτινά καλάθια, γεμάτα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και το καθιερωμένο γούρι του νέου έτους. Μαζί με τα καλάθια, προσφέρθηκε και υγειονομικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα και τις φετινές γιορτές τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που καθημερινά δέχεται.