myPlanet: Τριπλή διάκριση στα Green Awards

Τριπλή διάκριση στα Green Awards απέσπασαν τα myPlanet, γιορτάζοντας έτσι τα 14 χρόνια τους στην Ελληνική αγορά και τον τίτλο του πρώτου Eco brand για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης στην Ελλάδα.

Η Rolco-Βιανιλ με τα myPlanet συγκέντρωσε συνολικά 3 βραβεία, Gold & Silver Awards στην κατηγορία «Green Clean Solution»  για τις κατηγορίες Laundry Care & Home Care. Με Bronze Award  διακρίθηκε στην κατηγορία «Green Marketing Campaign» για την περιβαλλοντική τους δράση «Φύτεψε το δικό σου δέντρο»!

Τα προϊόντα myPlanet δημιουργήθηκαν το 2008 και αποτελούν μια ελληνική καινοτομία με στόχο τόσο την αποτελεσματική καθαριότητα, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος. Αρκετά μπροστά από την εποχή τους φέρουν τον τίτλο των πρώτων οικολογικών απορρυπαντικών με διεθνής προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας. Η δύναμη της Rolco είναι η αφοσίωση των ανθρώπων της ενώ όραμά της παραμένει η προσφορά της ποιότητας ζωής που αξίζει σε κάθε οικογένεια. Πιστή στις αξίες της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, με οικολογική και κοινωνική ευαισθησία φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.