Vegan Times: Παρουσίαση του βιβλίου “Σώζοντας τον πλανήτη”

Η Vegan Times σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου “Σώζοντας τον πλανήτη”, του Ομότιμου Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεώδωρου Λιανού και της Αναστασίας Ψειρίδου, Καθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω Zoom την Τετάρτη 18 Μαίου 2022, 18:00 – 19:30.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους και μας εξηγεί γιατί χρειάζεται να υιοθετήσουμε μία περιβαλλοντικά υπεύθυνη συμπεριφορά ως καταναλωτές και πολίτες. Γραμμένο σε γλώσσα απλή και ακριβής στα νοήματα, ώστε το περιεχόμενο να είναι κατανοητό από τον απλό αναγνώστη.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία πρωτότυπη έρευνα για την κατάσταση του πλανήτη, τις ιδέες και τις θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί για τις αιτίες που έχουν προκαλέσει την σημερινή κατάσταση, τις προτάσεις πολιτικής που έχουν διατυπωθεί για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς και τις προτάσεις των συγγραφέων για τη διάσωση του πλανήτη.

Το www.vegantimes.gr είναι το πληρέστερο vegan portal στην Ελλάδα το οποίο ενθαρρύνει και διευκολύνει μια επιλογή ζωής που βρίσκεται σε αρμονία με την υγεία, τους άλλους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για να λάβετε μέρος και επιπροσθέτως να αποκτήσετε το βιβλίο σε ειδική τιμή, επισκεφθείτε το www.vegantimes.gr/el/contact.