Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τον 6ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου

Η Βίκος Α.Ε. ,πιστή στη στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων που προάγουν την αξία του συναγωνίζεσθαι αλλά και του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, στηρίζει τον παιδικό αγώνα Τριάθλου CGS Kids Triathlon που διοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα).

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με μαθητές όλων των σχολείων, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες σε τρέξιμο, ποδήλατο και κολύμπι. Η δράση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού “Spirit Foundation”. Κύριο χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στον ειδικά σχεδιασμένο «αγώνα» θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και θα απολαύσουν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η εταιρεία Βίκος βρίσκεται με συνέπεια κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις που προωθούν την αθλητική παιδεία.

Η εταιρεία Βίκος έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr

Πληροφορίες για τον αγώνα:

CGS Kids Triathlon, Παιδικός Αγώνας Τριάθλου | Σάββατο 21 Μαΐου 2022,

CGS, Παλλήνη, Ώρα έναρξης 9:00 π.μ., cgs.gr/kidstriathlon/