Bravo Sustainability Awards 2022: Βράβευση για την Polygreen και το Just Go Zero

    Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο απέσπασε το Just Go Zero Coffee, το καινοτόμο πρόγραμμα που ξεκίνησε να υλοποιεί τον Νοέμβριο του 2021 η Polygreen, ηγετική εταιρεία στους τομείς της κυκλικής οικονομίας και περιβαλλοντικής προστασίας, με πρώτη συνεργαζόμενη εταιρεία την αλυσίδα εστίασης everest. To Πρόγραμμα διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, στη θεματική «Διαχείριση Αποβλήτων & Κυκλική Οικονομία» στον Πυλώνα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, μέσα από μία διαδικασία αξιολόγησης από επιτροπές αλλά και μέσω δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού.

    Το Just Go Zero Coffee είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας με πρωταγωνιστή τον καφέ, που περιλαμβάνει την πλήρη ανακύκλωση και αξιοποίηση των υπολειμμάτων του. Πρόκειται για ένα βιώσιμο μοντέλο κατανάλωσης καφέ αφού μέσα από μία κυκλική διαδικασία τα υπολείμματα αποκτούν ξανά ζωή χωρίς να καταλήγουν σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής.

    Αναφερόμενη στο βραβείο, η κα Έλλη Παναγιωτοπούλου, Group Communications and Corporate Affairs Director της Polygreen, δήλωσε: «Η σημερινή διάκριση είναι επιβράβευση μίας συλλογικής προσπάθειας, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εντυπωσιακά μέχρι σήμερα. Το Just Go Zero Coffee ήταν από τις πρώτες κατηγορίες που άνοιξε η πλατφόρμα Just Go Zero της Polygreen, η οποία πλέον προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση στη διαχείριση, ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση όλων των ρευμάτων αποβλήτων».

    Τα Bravo Sustainability Awards διοργανώνονται από το QualityNet Foundation και αποτελούν έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον.

    Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα την Πέμπτη 23/06, στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022.