FIX Hellas – ΑΚΤΟ: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το πάρκο «Περιβολάκι Εθνικής Αντίστασης» στο Κουκάκι

    Με στόχο τη στήριξη της νέας γενιάς σπουδαστών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ακόμη μία συνεργασία της FIXHellas με τον ΑΚΤΟ, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που διατηρεί η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με τον εκπαιδευτικό όμιλο.

    Οι φοιτητές του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου Τέχνης, Design & Media στην Ελλάδα κλήθηκαν να φιλοτεχνήσουν τα δύο μικρά κτίρια που βρίσκονται στο πάρκο Περιβολάκι, αντλώντας έμπνευση από τη γειτονιά στο Κουκάκι,  και την πλούσια καλλιτεχνική παράδοση της χώρας μας,  με έναυσμα το ιστορικό ζυθοποιείο της FIX στη Λεωφ. Συγγρού, χώρο στον οποίο στεγάζεται πλέον το ΕΜΣΤ. Με αυτόν τον τρόπο και αυτό το πάρκο απέκτησε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πινελιά, προσδίδοντας χρώμα σε μία από τις πιο πυκνοδομημένες αλλά και δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας.

    H FIX Hellas, στο πλαίσιο του εντατικού της προγράμματος για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές, εστίασε φέτος στο Κουκάκι, ακόμη μια γειτονιά που συνδέεται στρατηγικά με την ιστορία της, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης μικρών και μεγάλων, που σφύζει από ζωή! Η γειτονιά αυτή, αποκτά πλέον ένα σύγχρονο διαδραστικό αστικό πάρκο και έναν πολύτιμο για τους πολίτες δημόσιο χώροπου αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για περίπατοάθληση, χαλάρωση και ψυχαγωγία.

    Το πάρκο «Περιβολάκι Εθνικής Αντίστασης» είναι το δεύτερο πάρκο που αναμορφώνεται από τον Δήμο Αθηναίων, με την υποστήριξη της Ολυμπιακή Ζυθοποιίας και της FIX Hellas, καθώς προηγήθηκε πέρσι η ριζική ανανέωση του πάρκου ΦΙΞ στα Πατήσια.