Women On Top: Νέα πλατφόρμα mentoring και καινούριο site

Τον Νοέμβριο του 2020 βάλαμε ένα στόχο για να έρθουμε πιο κοντά στο όραμά μας, στον κόσμο όπου οι γυναίκες και τα κορίτσια έχουν τη δυνατότητα να γίνουν αυτό που μπορούν και θέλουν να είναι: Στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης, εύχρηστης ψηφιακής πλατφόρμας mentoring που θα βοηθήσει όλο και περισσότερες γυναίκες να πάρουν την καθοδήγηση που χρειάζονται για να κάνουν τα επαγγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα. Με τη δική σας βοήθεια, τα καταφέραμε!

H νέα πλατφόρμα mentoring του WoT είναι εδώ!

Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας εγκαινιάζει μια νέα εποχή για το mentoring στην Ελλάδα, και φέρνει τις mentees ένα βήμα πιο κοντά στη γνώση και τη δικτύωση που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής τους.

Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ: την καινούρια μας πλατφόρμα mentoring συνοδεύει το νέο site του οργανισμού, που σχεδιάστηκε με πολλή φροντίδα για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες όλων εσάς που μας επισκέπτεστε καθημερινά.

Όπως πάντα, περιμένουμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σου, για να κάνουμε το Women On Top ακόμα καλύτερο για όλες και όλους!