«Ήρωες της Digea»: (Ξανά) ταξίδεψαν κάνοντας στάση στη Λαμία και το Καρπενήσι!

Συνεπής στους σκοπούς του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι Ήρωες της Digea», που έχει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του τα παιδιά, αντιπροσωπεία της Digea με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Στρατή Λιαρέλλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Μαστοράκη επισκέφθηκε σχολεία και δομές φιλοξενίας και απασχόλησης παιδιών στους Δήμους Λαμιέων και Καρπενησίου, για να προσφέρει ηλεκτρονικά και χρηστικά είδη για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τις δομές καθώς και δώρα σε κάθε παιδί.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τη Λαμία και το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Φθιώτιδας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο – Λαμίας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο -Λαμίας, τον Ξενώνα – Εστία του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Η δράση ολοκληρώθηκε την επόμενη ημέρα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ Ανεμώνη Καρπενησίου και το Ειδικό Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καρπενησίου.

Η ομάδα της Digea έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας, των Δήμων και της Εκκλησίας οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πρακτικό αλλά κυρίως στο αξιακό αποτύπωμα της συγκεκριμένης δράσης, όσο και από τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές των σχολείων και τα παιδιά των δομών τις οποίες επισκέφθηκε.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Digea κ. Λιαρέλλης  συνεχάρη τους γονείς που έχουν αφιερώσει με αυταπάρνηση τη ζωή τους σ’ αυτά τα παιδιά αλλά και τους δασκάλους τους για την παιδεία, την επιστημοσύνη και την αγάπη με την οποία ασκούν το δύσκολο έργο τους και έκλεισε τη δήλωση του λέγοντας: «Μέσω της δράσης οι «Ήρωες της Digea» προσπαθούμε, στο μέτρο του δυνατού, να δώσουμε λίγη χαρά σ’ αυτά τα παιδιά αλλά και κάποια μέσα και εξοπλισμό στους εκπαιδευτικούς ώστε να είναι πιο παραγωγική και χαρούμενη η συνεργασία τους με τα παιδιά!».