Chiquita: Χορηγός των αγώνων “Run Together” και “Poseidon Athens Half Marathon”

Η Chiquita, την Κυριακή 23 Απριλίου βρέθηκε στο πλευρό εκατοντάδων δρομέων, στηρίζοντας δυο ξεχωριστούς και ιδιαίτερα δημοφιλείς αγώνες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τους «Run Together» και «Poseidon Athens Half Marathon».

Ο αγώνας «Run Together», που φέτος διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη, πρεσβεύει την συνεργασία και την ομαδικότητα. Προωθεί την αρμονική συμβίωση και ενθαρρύνει ανθρώπους όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης να συμμετάσχουν, ενώ ταυτόχρονα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας το έργο του Σωματείου ΑΜΕΑ «ο Σωτήρ». Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, όλοι είχαν την δυνατότητα  απολαύσουν τη διαδρομή μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, να διασκεδάσουν τρέχοντας.

 

Από την άλλη, ο 14ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος διεξήχθη στον Φαληρικό Όρμο, ένα από τα ωραιότερα τμήματα της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανανεωμένη διαδρομή του αγώνα, που διατρέχει το νότιο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας, περνώντας από σημαντικά ορόσημα, όπως το Θωρηκτό Αβέρωφ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Μαρίνα Φλοίσβου και τη Μαρίνα Αλίμου. Οι λαχταριστές μπανάνες Chiquita βρίσκονταν στη γραμμή εκκίνησης, καθώς επίσης και ανά 2,5 περίπου χιλιόμετρα κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου.

 

Οι δρομείς και των δύο αγώνων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπανάνες Chiquita, προκειμένου να αποκαταστήσουν άμεσα και υγιεινά τη χαμένη ενέργεια του οργανισμού τους. Οι μπανάνες Chiquita, αποτελούν πηγή καλίου φυτικών ινών και βιταμίνης Β6, είναι απαραίτητες στην άσκηση, και ειδικά κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, αφού εξασφαλίζουν τη διατήρηση της ενέργειας και της υγείας των αθλητών.