ΑΝΤ1+: To ταξίδι του «Τριγωνοψαρούλη» ξεκινάει από τα Village Cinemas

Ο «Τριγωνοψαρούλης», η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε για το ΑΝΤ1+, ζωντάνεψε σε μια ξεχωριστή προβολή για τα παιδιά δημοτικού και προσχολικής ηλικίας των εργαζόμενων του Ομίλου ΑΝΤ1, στο Village Cinemas @ The Mall Athens που διοργάνωσε το ΑΝΤ1+.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το σύγχρονο animation, το πιο τρυφερό και καλοπροαίρετο ψαράκι, όπου μαζί με την ψαροπαρέα του, ξεκινούν τις θαλασσοπεριπέτειες και εκπαιδεύονται, ώστε να αντιμετωπίζουν κάθε θαλάσσιο κίνδυνο. Έχοντας στο πλευρό τους τις εκπαιδεύτριες του σχολείου και λειτουργώντας σαν μια γροθιά,  ξεπερνούν κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμο τους. Ο συγγραφέας του best seller βιβλίου Βαγγέλης Ηλιόπουλος, με πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα καθώς και το καστ των ηθοποιών, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά, προσφέροντας τους πολλές εκπλήξεις και αξέχαστες στιγμές.

Το ΑΝΤ1+ σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής White Fox, προχωράει σε μια σειρά από δράσεις με στόχο να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας σε παιδιά δημοτικού και προσχολικής ηλικίας με προβολές του «Τριγωνοψαρούλη» σε Νοσοκομεία και Σωφρονιστικά Ιδρύματα.

Μετά την ειδική προβολή στα Village Cinemas, ο «Τριγωνοψαρούλης συνεχίζει το ταξίδι του μαζί με την παρέα του σε νοσηλευτικά ιδρύματα όπως το Παίδων Πεντέλης,  το Αττικό Νοσοκομείο, και το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για όλο τον Φεβρουάριο. Εν συνεχεία, ο Μάρτιος θα βρει την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων σε σωφρονιστικά καταστήματα, σε Αθήνα και Περιφέρεια.

Ο «Τριγωνοψαρούλης» συνεχίζει να εμπνέει και να φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, δίνοντάς τους τη δύναμη να ονειρεύονται και να φαντάζονται.