Ενισχύεται με έξι νέα μέλη το BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει

Το BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει, η πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού, ενισχύεται με έξι νέα Μέλη: την Deloitte Greece, μέλος ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, την Euroconsultants, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους συμβούλων με εξειδίκευση στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και καινοτομίας, τις στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και οικοσυστημάτων καινοτομίας, την Grant Thornton η οποία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, με ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, την TÜV AUSTRIA Hellas, έναν από τους κορυφαίους Οργανισμούς Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα και τoν Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο οποίος υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

Η Συμμαχία ενδυναμώνεται όλο και περισσότερο με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή των Μελών της, αναβαθμίζοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες που προσφέρει, όπως το πρόγραμμα BrainReGain Mentoring, όπου ανώτερα στελέχη αναλαμβάνουν εθελοντικά, ως μέντορες, να καθοδηγήσουν όσους Έλληνες ενδιαφέρονται για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό τους. Παράλληλα, ισχυροποιείται η υπηρεσία BrainGain JOBS με την προώθηση περισσότερων θέσεων εργασίας υψηλού επιπέδου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του BrainReGain.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κεσεντές, Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας BrainReGain, καλωσορίζοντας τα νέα Μέλη δήλωσε: «Η συμμαχία μας ενισχύεται με έξι νέα μέλη που διαπρέπουν εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας και πρωταγωνιστούν, όπως και όλα τα υφιστάμενα μέλη της συμμαχίας μας, στη διαμόρφωση ενός σταθερού και αξιόπιστου οικονομικού περιβάλλοντος το οποίο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους Έλληνες επιθυμούν να επιστρέψουν στην Πατρίδα. Όλοι μαζί, ως BrainReGain, δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και την ελληνική Πολιτεία, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο έδαφος για τον επαναπατρισμό υψηλής κατάρτισης Ελλήνων στελεχών. Το μήνυμα μας επιδιώκουμε να φθάσει σε κάθε γωνία της οικουμένης όπου ζουν και εργάζονται Έλληνες».