Κωτσόβολος: Προσφορά 134 συσκευών στο «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – ΚΥΑΔΑ»

Σε δωρεά 134 συσκευών προς το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, προχώρησε η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», μέσω του οποίου η εταιρεία δίνει «δεύτερη ζωή» σε συσκευές που προσφέρουν οι καταναλωτές, με στόχο να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της, αλλά και στην άριστη συνεργασία της εταιρείας με εκπροσώπους του Οργανισμού, η παράδοση των 134 συσκευών πραγματοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες με στόχο να καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. 

Η κυρία Τζίνη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α. δήλωσε: «Έχοντας ως αποστολή μας τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών, συνεχίζουμε την τεράστιας σημασίας συνεργασία με την Κωτσόβολος για την στήριξη των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν καθημερινά δυσκολίες. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία που μέσω του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» προσέφερε 134 συσκευές στους συνανθρώπους μας, με στόχο να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη. Με κοινό ισχυρό αίσθημα υπευθυνότητας και ευαισθησίας απέναντι στην κοινωνία, προσπαθούμε καθημερινά να απαντάμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και έχοντας στο πλευρό μας σπουδαίους συνεργάτες όπως είναι η Κωτσόβολος, ευελπιστούμε σε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους».

Ο Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing Officer της Κωτσόβολος δήλωσε: «Στην Κωτσόβολος χαιρόμαστε που ένα πρόγραμμα που αγαπάμε πολύ, το «Δεύτερο Σπίτι», καταφέρνει να υποστηρίζει άμεσα και ουσιαστικά οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και κυρίως μας χαροποιεί το γεγονός πως οι 134 συσκευές που προσφέραμε στο Κ.Υ.Α.Δ.Α., αλλά και οι 2.300 συσκευές συνολικά που έχουμε προσφέρει από την αρχή του προγράμματος μέχρι και σήμερα, είναι συσκευές, τις οποίες οι ίδιοι οι καταναλωτές μας δώρισαν κι εμείς φροντίσαμε να τους δώσουμε «Δεύτερη Ζωή» σε σπίτια που τις έχουν πραγματικά ανάγκη. Ευχαριστούμε το Κ.Υ.Α.Δ.Α για την άριστη συνεργασία. Είμαστε περήφανοι, ως εταιρεία και ομάδα, που συμβάλλαμε άμεσα και με ευελιξία στην κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να έχουν μία καλύτερη ζωή».