ΑΒ Βασιλόπουλος: Συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen και στηρίζει τη δράση «Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και στηρίζει έμπρακτα τη δράση «Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη» για κακοποιημένες γυναίκες που έχουν ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στόχος αυτού του εγχειρήματος, το οποίο υλοποιείται από την ΔΥΠΑ, με τη στήριξη των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και Προστασίας του Πολίτη, είναι να δώσει τη δυνατότητα απασχόλησης και οικονομικής ανεξαρτησίας σε γυναίκες που ενώ θέλουν να φύγουν από κακοποιητικό περιβάλλον, δεν μπορούν λόγω οικονομικής δυσχέρειας.

Η συμπερίληψη, η ισότητα και η διαφορετικότητα αποτελούν διαχρονικά αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής κουλτούρας της ΑΒ Βασιλόπουλος. Με τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία, η εταιρεία υιοθετεί πλήρως τους σκοπούς της συγκεκριμένης ενέργειας και θα συμβάλει στην παροχή θέσεων εργασίας σε κακοποιημένες γυναίκες, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ειδικά για τις γυναίκες που είναι θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, η ΔΥΠΑ έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία μπορούν να στείλουν email για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη σε θέσεις εργασίας: SupportForWomen@dypa.gov.gr.