Hellas Direct: Κάνει τους δρόμους στη Θεσσαλονίκη πιο ασφαλείς με το Safe Roads project

To Safe Roads project της ασφαλιστικής εταιρίας Hellas Direct βρίσκεται από τις 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη για να βάψει διαβάσεις έξω από σχολεία αλλά και να επισκευάσει λακκούβες στους δρόμους της πόλης. Σε συνεργασία με το Δήμο και ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα σχολείων της Θεσσαλονίκης, το πρόγραμμα ξεκίνησε με 17 σχολικές διαβάσεις και 27 λακκούβες και οι εργασίες θα συνεχιστούν.

Με το van και το εξειδικευμένο συνεργείο του, το Safe Roads project επισκέφθηκε ήδη 19 νηπιαγωγεία, 4 δημοτικά και 1 γυμνάσιο, σε μεμομωμένα κτίρια ή σχολικά συγκροτήματα και έβαψε συνολικά 17 διαβάσεις, με τις λευκές γραμμές να μετατρέπονται σε πολύχρωμα μολύβια. Παράλληλα, επισκεύασε 27 λακκούβες σε διάφορα σημεία της πόλης βελτιώνοντας σημαντικά την ασφάλεια οδηγών και πεζών. Τη δράση στηρίζει ενεργά ο συγγραφέας, ακτιβιστής και εργαζόμενος στο τμήμα Μάρκετινγκ της Hellas Direct Δημήτρης Αντωνίου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Κινητικότητας Πρόδρομος Νικηφορίδης επισκέφθηκαν την Πέμπτη 25 Απριλίου το σημείο όπου γίνονταν οι εργασίες στο 79Ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους 30 δήμους, με τους οποίους συνεργάζεται ήδη το Safe Roads project με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Ακόμη 13 δήμοι είναι σε διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα.

Το Safe Roads project της Hellas Direct μεγαλώνει διαρκώς πηγαίνοντας σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Βάφει διαβάσεις και φτιάχνει λακκούβες. Γιατί όσο πιο ασφαλείς είναι οι δρόμοι, τόσο λιγότερα θα είναι τα ατυχήματα. Και ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος: ασφάλεια για όλους