Τα πλυντήρια ρούχων της LG μεγάλης χωρητικότητας διακρίνονται για την ενεργειακή τους απόδοση

Τα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics (LG) με μεγάλη χωρητικότητα, διακρίνονται για την κομψή και μοντέρνα σχεδίαση τους, την κορυφαία τεχνολογία AI που διαθέτουν και για την υψηλή ενεργειακή απόδοση τους. Τα πλυντήρια ρούχων της LG με χωρητικότητα 9 έως 13 κιλά, είναι ενεργειακής κλάσης Α[1] και αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση πλυσίματος, που προσφέρει άνεση και φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων.

Όλα τα πλυντήρια ρούχων της LG ενσωματώνουν την τεχνολογία AI DD™[2], καθώς και την τεχνολογία Steam+TM, όπου εξαλείφεται υψηλό ποσοστό[3] των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης. Μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες» το σιδέρωμα των ρούχων γίνεται πιο εύκολο[4] μετά το πλύσιμο. Επιπλέον, προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου, καθώς μέσω της τεχνολογίας TurboWash™360˚, ολοκληρώνουν μία πλύση σε μόλις 39 λεπτά[5], παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη προστασία στα υφάσματα των ρούχων, μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, που μειώνει τη φθορά των ρούχων.

Ωστόσο, εσείς που αναζητάτε μία ολοκληρωμένη λύση για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας, αλλά διαθέτετε περιορισμένο χώρο για δύο συσκευές, τότε το WashTowerTM, η νέα καινοτόμα λύση της LG, είναι η επιλογή που σας ταιριάζει. Το LG WashTowerTM, αποτελεί μια ενιαία μονάδα πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, και είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, κορυφαία τεχνολογία AI, και έξυπνη διαχείριση, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™. Μέσω της εφαρμογής της LG, που είναι διαθέσιμη και στα πλυντήρια ρούχων, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την ενέργεια που καταναλώνετε, να κατεβάζετε τον κύκλο πλύσης που επιθυμείτε, και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με την ολοκλήρωση του. Επίσης, και το WashTowerTM, είναι ενεργειακής κλάσης Α, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση.

H LG διαθέτει μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων με κορυφαία τεχνολογία και ενεργειακή απόδοση για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στον χώρο σας και τον τρόπο ζωής σας, ενώ απολαμβάνετε ευκολία και υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σας.

[1] Η δοκιμή έγινε από την VDE με βάση το πρότυπο EN60456:2016/A11:2020 για το μοντέλο F6WV710P1E

[2] Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα)

[3] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης

[4] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον. Η «Φροντίδα για Ζάρες» είναι διαθέσιμη σε 6 κύκλους.

[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019, και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456 : έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με μισό φορτίο. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον