BayWa r.e.: Παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αποδοτικότερο δίδυμο σε φωτοβολταϊκά πλαίσια και inverter-SunPower και Enphase

Η BayWa r.e. συνδιοργανώνει στις 30 Μαΐου στο NJV Athens Plaza τεχνική παρουσίαση σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές Enphase, SunPower και novotegra, με τους οποίους συνεργάζεται παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των microinverters Enphase, των φωτοβολταϊκών πλαισίων της SunPower, καθώς και των συστημάτων στήριξης novotegra.

Η Enphase, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής microinverter παγκοσμίως και η SunPower, κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πλαισίων κορυφαίας απόδοσης εδώ και 40 χρόνια, θα σας παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους!

Η Ομάδα της BayWa r.e. θα παρουσιάσει το νέο σύστημα στήριξης novotegra Flat Roof III, ειδικά κατασκευασμένο για δώματα σε διάταξη ανατολή – δύση.

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στην εκδήλωση της BayWa r.e. στην οποία μπορούν να συμμετέχουν εγκαταστάτες και εκπρόσωποι τεχνικών εταιρειών, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια αγορά φωτοβολταϊκών καθώς και για τη μετάβαση από το net metering στο net billing.

 

Εγγραφείτε στέλνοντας e-mail εδώ: solarsystemsgr@baywa-re.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

10:00-15:00

ΝJV Athens Plaza (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος, 10564, Αθήνα)

Αίθουσα Pacific I

Είσοδος ελεύθερη