ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», υποστήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφθηκαν τις εξοχικές κατοικίες του οργανισμού στην περιοχή του Λαγκαδά και ανέλαβαν εθελοντικά την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των χώρων, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών.

Οι εθελοντές της εταιρείας συνεργάστηκαν προκειμένου να δώσουν μία πνοή ανανέωσης στον περιβάλλοντα χώρο, φυτεύοντας καλλωπιστικά άνθη και βότανα. Παράλληλα, ασχολήθηκαν με το βάψιμο των χώρων φιλοξενίας, καθώς και με εργασίες καθαρισμού και συντήρησης της παιδικής χαράς.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμπλήρωσε την πρωτοβουλία των εργαζομένων με την προσφορά καταψυγμένων λαχανικών για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν διάθεση τροφίμων στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο πρωτοβουλιών, που η εταιρεία εντάσσει στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, προσφέροντας  ετησίως περισσότερες από 380.000 μερίδες φαγητού και σαλατών σε πληθώρα κοινωφελών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της επισιτιστικής ανασφάλειας.