«Μια μπάλα για κάθε παιδί» στις Σέρρες και τη Λέρο από το Giant Heart της Novibet

Η Novibet και ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζουν να προωθούν την αξία του αθλητισμού μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς Giant Heart σε όλη την Ελλάδα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδοσφαίρου, το Giant Heart και ο δημοφιλής διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκαν στις Σέρρες, όπου δώρισαν σε πολλά παιδιά την πρώτη τους ποδοσφαιρική μπάλα, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφίες και χάρισαν απλόχερα χαμόγελα και αναμνήσεις ζωής.

Μέσα από τη δράση «Μια μπάλα για κάθε παιδί» το Giant Heart και ο Πρεσβευτής του προγράμματος Κώστας Τσιμίκας δωρίζουν συλλεκτικές, επαγγελματικές ποδοσφαιρικές μπάλες από το brand «ΚΤ21» του διεθνούς ποδοσφαιριστή, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και οργανισμούς που στηρίζουν οικογένειες και παιδιά σε όλα την Ελλάδα.

Ο πρεσβευτής του Giant Heart, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, μίλησε για τις αξίες του αθλητισμού όπως η ευγενής άμιλλα, η αφοσίωση στο στόχο και η διαρκής προσπάθεια που απαιτείται για να πετύχει κανείς ακόμα και τα πιο άπιαστα όνειρά του.

Παράλληλα  με την επίσκεψη στις Σέρρες, το Giant Heart μοίρασε μπάλες «ΚΤ21» και στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Λέρου, προσφέροντας έμπνευση στους μικρούς ποδοσφαιριστές του αύριο και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό σε μία από τις πιο ακριτικές περιοχές της χώρας.

H υλοποίηση της δράσης «Μια μπάλα για κάθε παιδί» στις  Σέρρες και τη Λέρο, αποτελεί το δεύτερο σταθμό για το 2024 – προηγήθηκαν οι αντίστοιχες ενέργειες προσφοράς του Giant Heart στο «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού και στην ποδοσφαιρική ακαδημία «Άμιλλα Περιστερίου».