Boyden Greece: Χορηγός στο 35ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Η Boyden Greece, Cyprus & Malta, καινοτόμος και ανερχόμενη στον τομέα του Global Executive Search και του Leadership Consulting, ανακοίνωσε την παρουσία της ως Χρυσός Χορηγός στο 35ο Ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ, το οποίο εξέτασε τις προκλήσεις που θέτει η Τεχνητή Νοημοσύνη (FAiQ). Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 7-8 Ιουνίου 2024, συγκεντρώνοντας διακεκριμένους ηγέτες και ομιλητές από όλο τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ (ACEO) είναι ένα κορυφαίο forum το οποίο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για στελέχη να αντλήσουν γνώσεις εξερευνώντας τις νέες παραμέτρους που εισάγονται από το ψηφιακό κόσμο και τις τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης.  Οι Σύνεδροι θα ενημερωθούν για το πώς το ΑΙ θα επηρεάσει την αγορά εργασίας, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Ο Αλέξανδρος Λαμνίδης, Managing Partner της Boyden Greece, Cyprus & Malta, συμμετείχε στη συζήτηση: «Εργασία, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και λήψη αποφάσεων στην ψηφιακή επιχείρηση» στις 7 Ιουνίου, από τις 12:15 έως τις 13:30. Παρήχθησαν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τη μόχλευση ψηφιακών εργαλείων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο.

Η Boyden Greece, Cyprus & Malta συνδυάζει καινοτομία και εμπειρία σε σημαντικούς τομείς, όπως τα καταναλωτικά και βιομηχανικά προϊόντα, το λιανικό εμπόριο, την τεχνολογία, την υγεία, την ενέργεια, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στην ανάπτυξη των πελατών της.