«Ο άνθρωπος στο επίκεντρο»

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος ανακοίνωσε την έναρξη της καμπάνιας για τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013. Με τίτλο «Ο άνθρωπος στο επίκεντρο», η επικοινωνία αυτή παραπέμπει στη βασική ιδέα των Αριστείων, που είναι η ανάδειξη εταιρικών προγραμμάτων και δράσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο, πέρα από εμπορικούς στόχους και αριθμούς.

Στόχος της καμπάνιας είναι να επικοινωνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη σημασία της Εταιρικής Υπευθυνότητας και να συμβάλλει στην περαιτέρω διάδοσή της σε άτομα και επιχειρήσεις. Παράλληλα, η καμπάνια εξυπηρετεί και την επιθυμία των καταναλωτών να γνωρίζουν αν οι εταιρείες συμπεριφέρονται υπεύθυνα και ποιες δράσεις υλοποιούν προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος, διευκολύνει την επικοινωνία με το ευρύ κοινό, το οποίο μάλιστα συμμετέχει για πρώτη φορά στην αξιολόγηση των δράσεων που θα υποβληθούν και συγκεκριμένα στην ενότητα «e-Δράσεις».

Η καμπάνια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον αέρα και υλοποιείται με καταχωρίσεις σε Κυριακάτικες εφημερίδες και κλαδικά έντυπα, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα για την προβολή του θεσμού. Αντίστοιχα μηνύματα θα προβάλλονται και στο internet.

Στην τηλεοπτική διαφήμιση, παρακολουθούμε σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο και σε δεύτερο τις δράσεις επιχειρήσεων που υποστηρίζουν την κοινωνία, το περιβάλλον, τους νέους και τους εργαζομένους και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Την ίδια λογική ακολουθούν και οι καταχωρίσεις, που βασίζονται σε διαφορετικές ενότητες των Αριστείων (Κοινωνία, Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Περιβάλλον, Υπεύθυνοι Προμηθευτές).

Η καμπάνια είναι διαθέσιμη προς ενημέρωση των επιχειρήσεων και του κοινού στο website των αριστείων http://www.aristia-sde.gr, στην ενότητα «Δημιουργικό», καθώς και στη σελίδα των Αριστείων στο facebook (Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ-Αristeia SDE).

Την καμπάνια των Αριστείων σχεδίασαν οι Bold Ogilvy (creative) και Initiative Media Athens (media planning). Τη δημοσιότητα των Αριστείων έχει αναλάβει η V+O COMMUNICATION, ενώ το site επιμελείται η Rubicon.

Οι Συμμετοχές για τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013 θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/7/2013, στο www.aristia-sde.gr.

Οι καταχωρίσεις βρίσκονται ήδη στον αέρα, ενώ το διαφημιστικό σποτ είναι διαθέσιμο και στο http://youtu.be/DsAjnC-btEA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ