Η AHI CARRIER χρυσός χορηγός του 37ου Διεθνούς Συνεδρίου ECOS2024

Η AHI CARRIER, κορυφαίος πάροχος τεχνολογιών θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού για βιώσιμα κτίρια υποστήριξε με χρυσή χορηγία το 37ο Διεθνές Συνέδριο ECOS2024, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Το συνέδριο ECOS, με έμπνευση από την ελληνική λέξη «οίκος», αποτελεί σημείο συνάντησης κορυφαίων επιστημόνων και μηχανικών από όλο τον κόσμο, με στόχο την ανταλλαγή πρωτοποριακών ιδεών για την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων με στόχο την προστασία του πλανήτη μας.

«Η Carrier Corporation πρωτοπορεί στις τεχνολογίες για βιώσιμα κτίρια», δήλωσε ο Βασίλης Καρβούνης, Εμπορικός Διευθυντής της AHICARRIER SEE. «Η δέσμευσή μας για την περιβαλλοντική διαχείριση και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων είναι ακλόνητη. Η χρυσή χορηγία μας στο ECOS2024 αποτελεί μια επένδυση στο μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Καρβούνης πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Exploring the latest trends of heat pumps shaping sustainable building solutions», όπου παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις στις αντλίες θερμότητας και τον τρόπο που αυτές διαμορφώνουν τις βιώσιμες λύσεις κτιρίων.