Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει τον 5ο φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει τον 5ο φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο αγώνας OPEN DOOR RUN έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την Πόρτα Ανοιχτή, καθώς πέρα από την έμπρακτη υποστήριξη του έργου της, επιτυγχάνει και έναν ακόμα πιο σημαντικό σκοπό: δίνεται η ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις απέραντες δυνατότητες των ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση.

Όλα τα έσοδα του OPEN DOOR RUN θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Προγραμμάτων της Πόρτας Ανοιχτής, στα οποία συμμετέχουν 240 παιδιά, νέοι και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση. Τα Αθλητικά Προγράμματα έχουν ομαδικό χαρακτήρα και προσφέρουν απεριόριστη χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα προάγουν την υγεία και τις κινητικές τους δεξιότητες.

Το OPEN DOOR RUN θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.00 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ. και 5 χλμ. για τους ενήλικες, 800 μ. για τα παιδιά και special run 400μ. για τα άτομα με αναπηρία.

Για τη διαδρομή των 800μ., η συμμετοχή παιδιών και των ατόμων με αναπηρία είναι δωρεάν.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε το ακόλουθο link:

https://www.myrace.gr/event/5735/registrations.html

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε:

  • Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, ώρες 12:00-16:00 &
  • Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 07:30-08:30 στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη

Χορηγοί: ALPHA BANK, EURODRY, EUROSEAS, EFAGROUP

Υποστηρικτές: REHAB CARE, ΒΙΚΟΣ

Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία MyRace