Volton: Δυναμική παρουσία στη ΔΕΘ

Η Volton ολοκλήρωσε επιτυχώς την παρουσία της στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), καθώς το περίπτερό της αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 8.000 επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, το περίπτερο της Volton προσέλκυσε το αμέριστο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, ενώ χάρισε στιγμές χαράς και ενθουσιασμού σε μικρούς και μεγάλους. Περισσότερα από 15.000 δώρα μοιράστηκαν στους επισκέπτες και 800 δώρα στα παιδιά, ενώ ο δημοφιλής «Τροχός της Volton» προσέφερε μοναδικές εκπλήξεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για το Volton Smart Home, το μοναδικό σύστημα «έξυπνου σπιτιού» που μιλάει ελληνικά, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να δουν σε λειτουργία το πρωτοποριακό αυτό σύστημα, να το χρησιμοποιήσουν και να κατανοήσουν πώς μπορεί να αναβαθμίσει την καθημερινότητά τους.

Η Volton, πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, υποδέχτηκε με ιδιαίτερη τιμή εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα στους χώρους του περιπτέρου της. Συγκεκριμένα, τις επισκέψεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα καθώς και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρου Σκυλακάκη, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Managing Director της εταιρείας, κ. Διονύση Τσίτο, για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ενεργειακό μέλλον της χώρας και τις προοπτικές επενδύσεων στις υποδομές. Αντίστοιχο ενδιαφέρον για τα τρέχοντα projects της Volton έδειξαν και άλλα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ειδικότερα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεωδορικάκος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο Βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι οποίοι συνομίλησαν με στελέχη της εταιρείας.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό της στη διάθεση των επισκεπτών, η Volton παρείχε πολύτιμες συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τις ενεργειακές λύσεις που παρέχει. Η εταιρεία συνεχίζει να διακρίνεται για τα οικονομικότερα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που σχεδιάζει, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες νοικοκυριών και επαγγελματιών, προσφέροντας ευελιξία και αξιοπιστία.

Η συμμετοχή της Volton στην 88η ΔΕΘ ανέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη στον τομέα της ενέργειας, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως ένας από τους σημαντικότερους παρόχους ενέργειας στην ελληνική αγορά. Μέσα από τις δράσεις της, η Volton αναπτύσσει έναν άμεσο δεσμό με τους καταναλωτές, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στην οποία ο καταναλωτής ήταν και παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.