Miele Hellas: Υλοποίησε το πρόγραμμα «MD for a Month», για την εκπαίδευση ενός Managing Director σε 1 μήνα

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός Managing Director; Τι challenges αντιμετωπίζει και ποια skills χρειάζονται; Ερωτήματα που μπορεί να απασχολούν την Gen Z, όταν σκέφτεται την επαγγελματική της εξέλιξη. Η Miele Hellas με το πρόγραμμα «MD for a Month» ήρθε να δώσει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω.

Η πρωτοβουλία «MD for a Month» προσέφερε την ευκαιρία σε έναν νέο graduate να βρεθεί στο τιμόνι της Miele Hellas για έναν ολόκληρο μήνα υπό την καθοδήγηση του Managing Director Miele Hellas, Θάνου Κυριαζή. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία στην ενίσχυση της αντίληψης του «MD for a month» για τις προκλήσεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον, την καλλιέργεια των ηγετικών ικανοτήτων και της επιχειρηματικής σκέψης μέσα από μία πραγματική εμπειρία διοίκησης ενός δυναμικού και σύγχρονου περιβάλλοντος.

Η τελική υποψήφια, που επιλέχθηκε ως «MD for a Month», τελειόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογία του ΟΠΑ, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει διατμηματικές συναντήσεις την εξέλιξη κομβικών αποφάσεων και να συνεργαστεί με ανώτατα στελέχη της Miele Hellas. Με την ένταξή της στην εταιρεία, έλαβε ένα δομημένο πλάνο από δράσεις και συναντήσεις με όλους των εργαζομένων από όλα τα ιεραρχικά επίπεδα. Την ίδια στιγμή, ανέλαβε από την αρχή το δικό της project, το οποίο και παρουσίασε στα ανώτατα στελέχη της Miele Hellas με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επέτρεψε στη Miele Hellas να καλωσορίσει τη νέα και διαφορετική οπτική της Gen Z γενιάς σε θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα και την πελατοκεντρική προσέγγιση. Μέσα από την εμπειρία της με την Gen Z, η Miele Hellas έλαβε προτάσεις & πρακτικές και αφουγκράστηκε καλύτερα τις ανάγκες και επιθυμίες τως Gen Z.

Πιστή στις αξίες της, η Miele, συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά, δημιουργώντας ευκαιρίες που ενισχύουν την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «MD for a Month» και τις μελλοντικές μας δράσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Miele Hellas στο LinkedIn.