ING: Στηρίζει το Spetses mini Marathon

Η ING Ελλάδος στηρίζει με Χρυσή Χορηγία μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και για τρίτη συνεχή χρονιά, την επιτυχημένη διοργάνωση Spetses mini Marathon, η οποία θα διεξαχθεί στις Σπέτσες στις 11-13 Οκτωβρίου.

Ο αθλητισμός, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα», καθώς προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη διατήρηση της υγείας.

Άλλωστε, η ING, με μακρά εμπειρία στον τομέα της ασφάλισης υγείας, παρέχοντας σύγχρονα προϊόντα ασφάλισης υγείας όπως το Orange Cross, πρεσβεύει ότι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ο αθλητισμός και η πρόληψη, αποτελούν τα βασικά συστατικά για τη διατήρηση της υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ING ανακοίνωσε στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, ότι ως Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon, προσφέρει στους αγωνιζόμενους έναν εντελώς δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Η προσφορά αυτή αφορά όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης – τόσο ενήλικες όσο και παιδιά – και παρέχεται σε συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας της χώρας μας, με τους οποίους η ING έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες, τη Βιοϊατρική και τη Euromedica.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος ING έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο διάσημος ING New York Marathon που στηρίζει με χορηγία τίτλου από το 2003, ο ING Miami Marathon & Half Marathon από το 2006, και ο ξεχωριστός «νυχτερινός» ING Night Marathon του Λουξεμβούργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ