AXA: Στήριξη σε Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, συνεχίζει τη δέσμευσή της αναλαμβάνοντας την καθημερινή σίτιση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου για δεύτερη συνεχή χρόνια. Επίσης, η ΑΧΑ παρέχει μηνιαίως γάλα στο σχολείο που διανέμεται στις οικογένειες των μαθητών, ενισχύοντας τη δράση «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του σχολείου.

Η δράση αυτή ξεκίνησε πέρυσι στην προσπάθεια της ΑΧΑ να υποστηρίξει οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της ανεργίας και της φτώχειας που μαστίζουν τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου επελέγη, κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της AXA (ΑΧΑ Hearts In Action). Στο εν λόγω σχολείο φοιτούν 40 μαθητές με ειδικές ανάγκες προερχόμενοι από οικογένειες των δήμων Κερατσινίου και Περάματος,  οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Η ΑΧΑ επιθυμεί να διαδραματίζει ένα θετικό ρόλο στην κοινωνία μέσα από την εταιρική προσφορά στηρίζοντας  υπεύθυνα την ευρύτερη περιοχή των δήμων Κερατσινιού, Περάματος και Δραπετσώνας. Παράλληλα, συμμετέχει στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ» που δημιούργησε ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ