ΑΝΕΚ LINES: Συνεχίζει με τον Πλατανιά

Η ΑΝΕΚ LINES ανανέωσε την υποστήριξή της στον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ για δεύτερη χρονιά χορηγώντας τη χανιώτικη ομάδα, η οποία θα εμφανίζεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Super League με το λογότυπο της ΑΝΕΚ στο πίσω μέρος της φανέλας της.

Στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα Χανιά και φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Στέλιος Βαρουξάκης, εξήρε την συμβολή όλων προκειμένου η Χανιώτικη ομάδα να αγωνίζεται και φέτος, για δεύτερη διαδοχική περίοδο, στη Super League.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Γιώργος Κατσανεβάκης συνεχάρη τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τη Διοίκηση για την συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλουν για να συνεχίσει ο Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ την ανοδική του πορεία. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον  ΠΛΑΤΑΝΙΑ, τόνισε ότι στα μάτια όχι μόνο των Κρητών αλλά και όλων των Ελλήνων έχει πλέον αναγνωριστεί σαν σύμβολο δύναμης, θέλησης, σκληρής δουλειάς, επιμονής και προσήλωσης στο στόχο της ευγενούς άμιλλας και της ανάδειξης του φίλαθλου πνεύματος.

Από την πλευρά του, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, εξέφρασε την πίστη της εταιρείας στις δυνατότητες της χανιώτικης ομάδας και συμπλήρωσε ότι είναι τιμή και χαρά για την ΑΝΕΚ να συμπορεύεται με τους παίκτες του ΠΛΑΤΑΝΙΑ σ’ αυτή τη σπουδαία διαδρομή. Ο κος Πρωτοπαπαδάκης έκλεισε εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι και φέτος “καλοτάξιδη” θα είναι η πορεία  του ΠΛΑΤΑΝΙΑ στο πρωτάθλημα .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν στο βήμα και να επιδεικνύουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, που απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ