Έκλεισε ένα χρόνο το Unilever Foundation

Το Ίδρυμα Unilever (Unilever Foundation) δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής παγκοσμίως, παρέχοντας υγιεινή, καθαριότητα, πρόσβαση σε πόσιμο νερό και σε βασικά είδη διατροφής ενώ παράλληλα θα κάνει ενέργειες για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των ανθρώπων.

Τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου λειτουργίας είναι εντυπωσιακά, καθώς μαζί με τους 5 παγκόσμιους κορυφαίους οργανισμούς  (Unicef, World Food Program-Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ, Population Services International-PSI, ΟXFAM, Save the Children) με τους οποίους συνεργάζεται, το Unilever Foundation βοήθησε περισσότερους από 14,5 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της Unilever είναι να διπλασιάσουμε το μέγεθος της εταιρίας, μειώνοντας συγχρόνως το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και αυξάνοντας τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Το Ίδρυμα Unilever είναι ο βασικός μοχλός για την επίτευξη του φιλόδοξου οράματος για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής περισσότερων από 1 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και, κατά συνέπεια, τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Στην Ελλάδα, το UNILEVER Foundation δραστηριοποιείται με την ονομασία «Ίδρυμα ΕΛΑΪΣ – Unilever HELLAS».

Μια από τις δράσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα, χάρη στη χρηματοδότηση του Ιδρύματος και την εθελοντική συμμετοχή πολλων εργαζομένων, ήταν η στήριξη για 2η συνεχή χρονιά των σχολείων των “γειτονιών” μας, παρέχοντας σε περισσότερα από 4.000 παιδιά βασικά σχολικά είδη Unicef, “ανακουφίζοντας” έτσι τις οικογένειές τους από κάποια έξοδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ