Εικαστική Έκθεση στο the Mall Athens

Η Ελληνική Ομοσπονδία Οφθαλμολογικών Εταιρειών (Ε.Ο.Ο.Ε.) και η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε.) σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και με την υποστήριξη της Novartis Hellas εγκαινίασαν το περασμένο Σάββατο, την Εικαστική Έκθεση “Eye Create” παρουσία πολιτικών εκπροσώπων, εκπροσώπων της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας και φορέων υγείας αλλά και προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος, της τέχνης και του πολιτισμού.

Τα έργα, που θα φιλοξενηθούν στο χώρο του THE MALL Athens  από τις 12/10 έως και τις  19/10 σε μία έκθεση ανοιχτή για το κοινό, έχουν φιλοτεχνήσει οι αριστούχοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με πρόβλημα όρασης, Γεωργία Γερογιάννη και Φώτης Φλεβοτόμος.

H έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την προάσπιση του αγαθού της όρασης, με τίτλο «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη». Η ανάληψη της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας πραγματοποιείται με γνώμονα την αναγκαιότητα ενημέρωσης του Ελληνικού πληθυσμού, με απώτερο στόχο την προστασία του αγαθού της όρασης, ειδικότερα, μάλιστα, σε περιοχές με δύσκολη υγειονομική πρόσβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ