MLS: Χορηγός Διεθνούς Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Πιστή στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η MLS συμμετέχει ενεργά στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωση που στόχο έχει την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Η εταιρεία, ως επίσημος προμηθευτής της διοργάνωσης, θα παράσχει στα στελέχη στην οργανωτική επιτροπή τα προϊόντα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η επικοινωνία για την καλύτερη διεξαγωγή του θεσμού ενώ παράλληλα θα επιβραβεύσει την προσπάθεια των νικητών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία θα παραχωρήσει κινητά τηλέφωνα MLS iQTalk King® και tablet MLS iQTab Crystal Alu®, χορηγία συνολικής αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης συμμετέχουν ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα Βόρειας Ελλάδας «Λάμψη», η «Α21 Campaign» ενώ με το δικό τους τρόπο τη διοργάνωση στηρίζουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παίδων ΕΛΕΠΑΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ